Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,80 g |
Tuky | 20,71 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 15,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qJ4
Moje poznámka
Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qJ4
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 11 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 5 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 5 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 5 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 5 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 9 hodinami
Tématické fráze:
okurkovy salát s jogurtem,
recept na okurkový salát s jogurtem,
okurkový salát,
okurkovy salát s balkánským syrem,
salát , okurky , balkánský sýr,
salát z okurky a balkánského sýra,
míchaný jarní salátem s jogurtem recept,
zeleninové saláty s syrem a jogurtem,
salát z balkánského sýra,
recepty okurky obrázky,
testovinovy salat s okurkou,rajcetem a jogurtem,
zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem
Suroviny:
okurka salátová,
jogurt bílý,
česnek,
sýr balkánský,
cibulka jarní,
kopr,
chilli,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (3)