Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 381,14 g |
Postup přípravy
Pokud chystám nočky dopředu, promícháme je s kouskem másla nebo trochou oleje.
Zveřejněno 14. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Moje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
přílohové halušky,
nocky,
noky přílohové,
halušky prilohove,
hopdovody z pohankove mouky,
nocky bez vajicka,
recept na noky ke guláši,
pilohove halušky,
jemne noky,
nočky bezlepkové,
jemné nočky,
přílohové halušky recept,
bezlepkové nočky,
noky z kefíru,
nočka do polévky,
hopdovody,
prilohove noky,
přílohové halušky s gulášem,
nocky ke gulasi,
priloha k segedinskemu gulasi
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
sůl
Komentáře (14)
A od te doby je to nase nejoblibenejsi priloha ke gulasi, perkeltu i kureti na paprice.