Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 474 kJ / 2 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,81 g |
Tuky | 48,04 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 380,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulové bulky - cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXo7
Moje poznámka
Cibulové bulky - cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXo7
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečempecen,
cibulový kyš,
bulky s cibulkou,
domácí bulky s cibulkou,
bulky s cibulí,
cubulové bulky,
jogurtové bulky,
bulka s cibulkou,
cibulové bulky se salámem a sýrem,
recept žiletky,
bulky s mozarellou,
kávové lžičky ikea,
kyš cibulový,
bulka na hamburger s cibulkou,
cibulove trojhranky,
cibulove trojhranky recept,
cibolovy kys,
cibulove buchty,
cibulove razenky,
cibulové žemle
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
cukr,
ocet,
sůl,
olej,
cibule
Komentáře (45)
Teší ma, že chutilo!
Kyselo som so sušeným nerobila, ale vyskúšaj - daj do vlažnej vody trocha cukru, sušené droždie, trochu múky, nechaj v teple. Uvidíš, či sa dá použiť aj na kyselo. Veľa nestratíš, ak by si (ten kvások) nemohla použiť.
Nech sa ti darí.