Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,03 g |
Tuky | 12,54 g |
Vláknina | 11,05 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 210,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pokrájenou cibuli na tuku osmahneme mírně dozlatova, zasypeme sladkou paprikou, osmahneme a vložíme na kostičky pokrájené maso. Podlijeme, přidáme hrášek, popepříme, posolíme a podlité vývarem (vodou) dusíme, až je maso měkké.
Krok 2: Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně) a dochutíme.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majčino rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pwxw
Moje poznámka
Majčino rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pwxw
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 20 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 25 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 34 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 2 hodinami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na rizoto,
jakou rýži na rizoto,
rizoto recept,
rizoto,
rizoto z uvarene rýže,
rizoto z den predem upeceneho masa,
recepty rizoto,
kuřecí rizoto,
vepřové rizoto,
jaké maso na rizoto,
rizoto plec
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
rýže,
paprika sušená sladká,
hrášek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
No, když "Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně)" pak je to rýže s masem
...a už od dob, co v rýži nejsou kamínky a myší bobky, tak ji na risotto a ani na rizoto neperu
pavelk:
Ptáte se, Jaké množství rýže je potřeba?
Na deklarované 4 porce, bych tedy v surovinách "25 dkg uvařené rýže" vyzmizíkoval slůvko "uvařené"