Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,51 g |
Tuky | 62,98 g |
Vláknina | 13,44 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 17,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasnicová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJPn
Moje poznámka
Kvasnicová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJPn
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 38 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
kvasnicova pomazanka,
kvasnicová pomazánka s vejci,
kvasnicová pomazánka recept,
kvasnicová pomazánka s tvarohem,
top recepty kvasnicova pomazanka,
dobrá kvasnicová pomazánka,
pomazánka kvasnice tvaroh okurka sýr,
kvasnicová pomazánka s žervé,
kvasnicova pomazanka se zeleninou,
nejlepší kvasnicová pomazánka,
kasnicová pomazánka nejlepší,
drozdova pomazanka lucina,
kvasnicová pomazánka top recept,
kvasnicová pomazánka s s tvarohem,
kvasnicové pomazánky,
dobrá kvasnic a pomazanka,
jak se dělá kvasnicová pomazánka recept,
kvasnice sýr,
kasnicova pomazánka s vajíčky a maslem,
kvasnicová pomazánka - top recepty
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
kvasnice,
cibule,
syrovátka,
okurky sterilované,
sýr tučný,
sůl,
pepř čtyř barev,
pažitka
Komentáře (11)
Moje zkušenost z přípravy kvasnicové polévky je taková, že se musí smažit tak dlouho, až se jejich odér změní na libou vůni.