Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 692 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 1,08 g |
Vláknina | 11,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s kari jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq77
Moje poznámka
Játra s kari jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq77
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 11 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
jatra na kari s jablky,
jehneci jatra s tymianem,
játra jehněčí na kari top recepty,
játra na jablkach s kari,
drubezi jatra s kari jablky,
jatra kari a s jablky,
kuřecí játra na kari s jablky,
játra šup šup,
top játra na kari,
pečen játra recept,
recept játra jablka hrušky,
vepřová játra na kari s jablky
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
koření kari,
jablko,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
víno bílé
Komentáře (9)
Kúpila som si hrušky, tvrdé ako môj život, tak som vyskúšala urobiť plagiát vášho receptu. Skúste, uvidíte
Možno sa vám bude zdať, že pečeň robím príliš často, no nemám chuť tráviť zvyšok svojho života pri sporáku, preto milujem šup-šup recepty. Pekný deň