Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 836 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 1,07 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7Er
Moje poznámka
Vepřové plátky na hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7Er
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 3 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na hlívě,
kotlety na hlívě,
veprova kyta na hlive,
vepřové plátky,
vepřové maso na hlívě,
vepřové s hlívou,
kotleta na hlive,
maso na hlivě,
vepřová kotleta na hlívě,
vepřová plec na hlive,
vepřové hlíva,
vepřová na hlívě,
vepřové plátky recept,
vepřové na hlívě ústřičné,
vepřovy platek na hlive,
vepřové plátky s hlívou,
veprove na hlivach,
veprove a hliva,
vepřové kotlety na hlívě,
vepřové plátky recepty
Suroviny:
plátek vepřový,
cibule,
hlíva ústřičná,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)