Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 689 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,48 g |
Tuky | 13,47 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s droby a quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ywn9
Moje poznámka
Kuřecí vývar s droby a quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ywn9
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 17 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Tématické fráze:
vývar z kuřecích drobů,
kureci vyvar z drobu,
kureci polevka s droby,
vývar z droby,
hovězí vývar s droby recept,
jak osolit vyvar,
guinoou,
kureci droby,
kdy osolit vývar,
kureci vyvar s droby,
kuřecí droby vývar,
kdy osolit maso na vývar kuřecí vývar,
vaření drobů z kuřete,
drůbeží vývar z z kuřecích jater,
kureci droby recept,
vývar z drob,
kuřecí vývar s drobu,
kureci zaludky vyvar,
vyvar z drobu,
kureci vyvar s krky a srdicky
Suroviny:
skelet kuřecí,
drůbky kuřecí,
cibule,
mrkev,
petržel,
česnek,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
sůl
Komentáře (3)