Rybí polévka z mlíčí (bez tuku)
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 14,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 16,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka z mlíčí (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDjK
Moje poznámka
Rybí polévka z mlíčí (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDjK
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 9 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 11 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 12 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
polevka z mlici,
rybí mlíčí,
rybí polévka z mlíčí,
rybi olevka,
jak se vaří mlíčí,
rybí polévka mlíčí,
polévka z rybího mlíčí,
rybí polévka s mlíčím,
mlici polivka,
polevka z mlyci,
polevka s mlici,
mlici do polevky,
tuk v rybim mlíčí,
příprava mlíčí do polévky,
příprava mlíčí do rybí polevky,
rybí mlíčí fotografie,
mlíčí do do polévky,
falešna rybi polevka,
krémová rybí polévka z mlíčí,
rybí polévka z kapra a mlíčí
Suroviny:
kapr,
mrkev,
celer,
petržel,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
květ muškátový,
koření polévkové,
nať petrželová
Komentáře (2)
No, on ten vývar tady se zove VÝVAR jen podle toho, že se vaří
...a není použita kudrnka
***
A šlo by uvařit i z jedné vody načisto, ale zato pouze v jednom hrnci
1. opražit zeleninu
2. přidat vodu, krátce povařit
3. přidat záklechtku, koření, povařit
4. přidat mlíčí (já pouze krájím na nepříliš drobné kousky) a už jen krátce povařit - mlíčí netvrde a je jako "máááslo"
(podobným zeleninovým polévkám (i bez masa) se říká Falešná rybí