Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 102 kJ / 1 458 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,24 g | 
| Tuky | 24,38 g | 
| Vláknina | 33,94 g | 
| Cholesterol | 39 mg | 
| Sodík | 314 mg | 
| Sůl | 0,67 g | 
| Sacharidy | 254,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Jablka vydlabeme, zbavíme jadřinců a vnitřek nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nasekané vnitřky jablek, zakapeme citronem, přidáme med, skořici a necháme zkaramelizovat.
Přidáme nahrubo nasekané ořechy a kokos. Promícháme a směsí naplníme jablka a upečeme. Krok 2: Z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku uvaříme pudink, do kterého vmícháme rum. Krok 3: Pečená jablka podáváme s pudinkovým krémem a ozdobíme ořechy.
Přidáme nahrubo nasekané ořechy a kokos. Promícháme a směsí naplníme jablka a upečeme. Krok 2: Z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku uvaříme pudink, do kterého vmícháme rum. Krok 3: Pečená jablka podáváme s pudinkovým krémem a ozdobíme ořechy.
Zveřejněno 22. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pečená jablka s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqzG
Moje poznámka
					
				
Pečená jablka s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqzG
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 10 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 11 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak zkaramelizovat jablka, 
						
						
							pečené jablko, 
						
						
							pečené jablka, 
						
						
							jablka s ořechy, 
						
						
							jablka a ořechy, 
						
						
							jablko na panvi, 
						
						
							pečena jablka s orechy a s rozinkami, 
						
						
							pečená jablka, 
						
						
							jablka s ořechy v medu, 
						
						
							upečené z jablka, 
						
						
							pečená jablka na na pánvi, 
						
						
							pečena jablka s vlašské ořechy, 
						
						
							jak zkaramelizovat jablkách, 
						
						
							pečená jablka recept, 
						
						
							pečená jablka s medem a s ořechy, 
						
						
							jablka sekane orechy, 
						
						
							péčena jablka s ořechy a s medem, 
						
						
							pečená jablka na pánvi, 
						
						
							upecene jablko, 
						
						
							dezert ořech,jablko,med
						
					
						Suroviny:
						
							jablko, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							med, 
						
						
							skořice mletá, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							kokos, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mléko, 
						
						
							pudink vanilkový, 
						
						
							rum, 
						
						
							cukr, 
						
						
							ořechy
						
					
	
			
Komentáře (14)
P.s. Já bych si tam šupla ještě hrst rozinek, brusinek a pár semínek. Už je dávám skoro všude
Jj, dělám cosi podobného, ale to už je jiná pohádka: jablka vystlaná rozinkami, na nich je poduška z malinové (meruňkové) marmelády a na ní si hoví nahrubo sekané ořechy
... a když se ještě navíc podaří vlašáky správně „ožehnout“, tak to je pak ten správný chuťový konzert...