Kakaový dort s broskvovou pěnou
Tmavý kakaový korpus s jemnou pěnou z broskví, tvarohu a šlehačky vytváří skvělou kombinaci chutí. Klíčem je před podáváním nechat vše pořádně vychladit, aby pěnová vrstva měla šanci pořádně zatuhnout. Poté můžeme do dortu zakrojit a vychutnávat.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 22 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 208 kJ / 2 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,68 g |
| Tuky | 73,69 g |
| Vláknina | 15,75 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 331,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaový dort s broskvovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jg8v
Moje poznámka
Kakaový dort s broskvovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jg8v
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
Tématické fráze:
dort s broskvovou náplní,
kakaový dort s broskvemi,
broskvova napln do dortu,
korpusovy dort za st
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
olej,
kakao,
tuk,
mouka hrubá,
broskve,
cukr,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
želatina
Komentáře (5)