Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,51 g |
Tuky | 62,98 g |
Vláknina | 13,44 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 17,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasnicová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJPn
Moje poznámka
Kvasnicová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJPn
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 4 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kvasnicova pomazanka,
kvasnicová pomazánka s vejci,
kvasnicová pomazánka recept,
kvasnicová pomazánka s tvarohem,
top recepty kvasnicova pomazanka,
dobrá kvasnicová pomazánka,
pomazánka kvasnice tvaroh okurka sýr,
kvasnicová pomazánka s žervé,
kvasnicova pomazanka se zeleninou,
nejlepší kvasnicová pomazánka,
kasnicová pomazánka nejlepší,
drozdova pomazanka lucina,
kvasnicová pomazánka top recept,
kvasnicová pomazánka s s tvarohem,
kvasnicové pomazánky,
dobrá kvasnic a pomazanka,
jak se dělá kvasnicová pomazánka recept,
kvasnice sýr,
kasnicova pomazánka s vajíčky a maslem,
kvasnicová pomazánka - top recepty
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
kvasnice,
cibule,
syrovátka,
okurky sterilované,
sýr tučný,
sůl,
pepř čtyř barev,
pažitka
Komentáře (11)
Moje zkušenost z přípravy kvasnicové polévky je taková, že se musí smažit tak dlouho, až se jejich odér změní na libou vůni.