Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,59 g |
| Tuky | 164,86 g |
| Vláknina | 17,87 g |
| Cholesterol | 713 mg |
| Sodík | 4,14 g |
| Sůl | 10,17 g |
| Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Moje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 3 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 4 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 8 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 9 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 9 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 10 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 10 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 11 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 11 hodinami
Tématické fráze:
brokolicové krokety,
květákové krokety,
květákové recepty,
brokolice s květákem,
brokolice recepty na krokety,
recepty z květáku,
brokolicové recepty,
kvetakove a brokolicove jidlo,
recepty z květáku a brokolice,
brolicove krokety,
kvetakove kroketky s brokolicí
Suroviny:
brokolice,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
vejce,
česnek,
květ muškátový,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
V každém čtvrtém rcp na jídlo v trojobalu stojí psáno, že používáme ČERSTVOU strouhanku; prý se při smažení krmě méně "nacucá" tukem. Nevím... Tvrzení má sice logiku, ale mně to tak nepřipadá
No, ZAHUŠŤOVAT míšeninu strouhankou "z ne zcela tvrdých rohlíků" mi ale přijde poněkud kontraproduktivní - asi je jí pak v jídle zbytečně víc, že
Jinak souhlasím, rozkutrovat čerstvé pečivo a použít jako strouhanku jsem taky zkusila... nene....