Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 412 kJ / 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,60 g |
| Tuky | 16,72 g |
| Vláknina | 81,44 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 95,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0N7
Moje poznámka
Tykvový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0N7
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 8 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 2 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 4 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 4 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 4 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 5 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 6 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 7 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 8 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
pastýřský koláč tykve
Suroviny:
tykev,
brambory,
celer,
cibule,
sůl,
pepř,
majoránka,
tymián,
smetana,
česnek
Komentáře (10)
Keříčková, lahůdková (chřestová) tykev. Plody jsou válcovité až kyjovité, v technické zralosti zelenavě bílé až žlutobílé, v botanické zralosti žluté až krémově žluté. Dužnina je žlutobílá, hustá, šťavnatá.
K receptu, kombinace zeleniny, koření to máme u nás doma rádi, takže až něco vyroste, tak si pochutnáme: yes: Smetany asi u nás bude větší množství, aby to bylo pořádně zapečené, česneku také dávám více - dle přání muže, který zde bydlí