Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 047 kJ / 1 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,49 g |
| Tuky | 73,77 g |
| Vláknina | 35,52 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 6,45 g |
| Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Moje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Nejnovější recepty
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 3 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 8 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka olejová
FilipRieger před 9 minutami
Zapečené filé na másle
Sahula před 14 minutami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 26 minutami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 1 hodinou
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 1 hodinou
Čočkový prívarok
magdalenka před 2 hodinami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 2 hodinami
Mungo - klíčky
magdalenka před 2 hodinami
Jeanův lázeňský lilek
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz,
vepřové špízy,
jak dlouho se peče špíz?,
špíz vepřový,
jak dlouho se peče špiz,
vepřový špíz recept,
recept vepřový špiz,
jak dlouho pect vepřové špízy,
jak dlouho se peče špízy,
nejlepsi marinovany spiz,
zeleninový špíz recept,
recepty vepřový špízy,
špízy,
uzená krkovice recepty,
vepřový špíz#utm_content=lista,
vepřový špíz se zeleninou,
spizi s kotlet
Suroviny:
maso vepřové,
krkovice uzená,
cibule,
kapie,
cibulka jarní,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
česnek,
hořčice,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)