Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 047 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,49 g |
Tuky | 73,77 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Moje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 11 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 36 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 52 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 53 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz,
vepřové špízy,
jak dlouho se peče špíz?,
špíz vepřový,
jak dlouho se peče špiz,
vepřový špíz recept,
recept vepřový špiz,
jak dlouho pect vepřové špízy,
jak dlouho se peče špízy,
nejlepsi marinovany spiz,
zeleninový špíz recept,
recepty vepřový špízy,
špízy,
uzená krkovice recepty,
vepřový špíz#utm_content=lista,
vepřový špíz se zeleninou,
spizi s kotlet
Suroviny:
maso vepřové,
krkovice uzená,
cibule,
kapie,
cibulka jarní,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
česnek,
hořčice,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)