Francouzské kedlubny (místo brambory)
Zapečené francouzské brambory nemusí být nutně jen bramborové. Vyzkoušejte je připravit z kedluben, které zapečete společně s uzeným masem, mrkví a ředkvičkami. Zdravý pokrm, jehož chuť vás příjemně překvapí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 853 kJ / 682 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 62,95 g | 
| Tuky | 32,28 g | 
| Vláknina | 12,85 g | 
| Cholesterol | 626 mg | 
| Sodík | 3,73 g | 
| Sůl | 9,38 g | 
| Sacharidy | 28,45 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kedlubny a mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky, uzené maso na kostičky.
	Krok 2: Zapékací misku (či remosku) vymažeme tukem. Poklademe plátky kedluben, přidáme uzené maso, ředkvičky a mrkev. Posypeme Podravkou (nebo oblíbeným kořením).
	Krok 3: Zalijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem. Vložíme do trouby a pečeme na 220 °C zhruba 15 minut.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Francouzské kedlubny (místo brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBKE
Moje poznámka
					
				
Francouzské kedlubny (místo brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBKE
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 7 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 11 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 40 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kedlubnové brambory, 
						
						
							low carb kedlubny, 
						
						
							francouzské brambory z nebo kedluben, 
						
						
							low carb francouzské brambory, 
						
						
							kedlubny dušené v remosce, 
						
						
							kedlubnové francouzské, 
						
						
							kedlubny na smetane low carb, 
						
						
							kedlubnové francouzské brambory, 
						
						
							kedlubnoé francouzské brambory, 
						
						
							jak zuzitkovat kedlubny, 
						
						
							brambory s kedlubny, 
						
						
							francouzské brambory v remosce, 
						
						
							low carb v k remosce, 
						
						
							low carb kedluben, 
						
						
							low carb zapecene kedlubny, 
						
						
							low carb co misto brambor, 
						
						
							lowcarb francouzské brambory, 
						
						
							low carb dušená mrkev, 
						
						
							low carb recepty z kedlubny, 
						
						
							kedlubna a la brambory
						
					
						Suroviny:
						
							kedlubna, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							ředkvičky, 
						
						
							kotleta, 
						
						
							vejce, 
						
						
							smetana 12%, 
						
						
							podravka, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
Komentáře (3)