Švýcarská vejce se smetanou

Paprika Kuchařka: Paprika

Doba přípravy: 20 min 2 porce Předkrmy 1 názor

Suroviny

150 g tvrdého sýra Eidam,Niva (nastrouhat)
2 vejce
1 dl smetany
mletý pepř
sůl
máslo na vymazání formy
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Větší část nastrouhaného sýra rozlož do vymaštěné zapékací mísy, v sýru udělej dva důlky, vyklepni do nich vejce tak, aby žloutky zůstaly celé, pokapej je smetanou rozšlehanou se solí a pepřem.

  2. Vejce zasyp zbývajícím nastrouhaným sýrem a vše dej do trouby (160°C) až bílky ztuhnou a sýr se roztaví (10 – 15 minut).

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švýcarská vejce se smetanou

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: švýcarská snídaně švýcarská pomazánka předkrmy švýcarska vejce sesmetanou svycarske maso se smetanou švícarské vejce recepty na tousty v toustovači snídaně švýcarská úžasná snídaně recept na úžasnou snídani vejce, smetana, sýr langoše s bílým jogurtem bez droždí úžasná snídaně recept pudinkovka se smetanou

Zapomněl/a jsem heslo