Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,47 g |
Tuky | 178,67 g |
Vláknina | 17,72 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,93 g |
Sacharidy | 38,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Moje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Nejnovější recepty
Pomerančový pohár
Přidáno před 38 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 46 minutami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 46 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 1 hodinou
Zapečený chřest
Leren před 2 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 3 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 3 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 3 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
luxusní zapečená krkovička,
zapečená krkovice,
recept na vynikající krkovičku,
co budeme zítra vařit,
krkovička recepty,
bylinková krkovička,
jak dlouho péct krkovici,
krkovička,
zapecena krkovicka,
krkovice de luxe,
krkovička de luxe,
krkovicka zapecena,
jak dlouho pečeme krkovici,
krkovicka s bylinkami,
jak péct krkovičku,
recept krkovička,
zapečená krkovice s houbami,
vynikající krkovicka,
jak dlouho péct krkovičku,
krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
vejce,
smetana,
hořčice dijonská,
čerstvé bylinky,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (44)