Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,93 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 7,36 g |
Sůl | 18,35 g |
Sacharidy | 421,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Moje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 59 minutami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 5 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 9 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 25 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 42 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 45 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 2 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
cibulový chleba,
cibulový chléb z domácí pekárny,
domácí pekárna cibulový chléb,
domácí cibulový chléb,
cibulový chleba v domácí pekárně,
cibulový chléb,
křupavá cibulka,
domaci chleb se slaninou,
domácí chleba se slaninou,
domácí chléb cibulový,
krupava smazena cibulka,
chléb se slaninou,
chleba se slaninou,
cibulovi chleba,
cibulovy chleba s domaci pekarny,
domácí cibulový chleba,
cibulový chléb pro domácí pekárnu,
cibulovej chleba,
cibuloví chléb z domací pekarny,
chleba cibulový
Suroviny:
voda,
slanina,
cibulka,
bramborák v prášku,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
neznám tě,bohužel,osobně
chtěla jsem mít chlebíček čerstvý k nedělní snídani,tak jsem zvolila"odložený start"takže těsto nešlo urovnat,vyhodit háky atd..
tvar je strašný,fotky klidně smáznu,aby neodradily další,který by tento skvělý,voňavý a hebký chlebík chtěli odzkoušet
manžel ho nazval "dromedárem"
už mám vytáhlou (opět
Za pochvalu i bod děkuju
Přidávám bod
Peču chleba s kváskem a moji mužští jiný nechtějí. Pak experimentuj!
pekárskemu géniovi+