Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 72 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolové lusky s uzeným tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGQ1
Moje poznámka
Fazolové lusky s uzeným tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGQ1
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 12 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 5 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 5 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 5 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 8 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 9 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 11 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Tématické fráze:
salát s uzeným tofu sýrem,
uzené tofu recepty,
tofu s lusky,
fazolky nakyselo s tofu,
fazolová polévka s tofu,
fazolové kořeny,
fazolky s tofu,
tofu zelené fazolky,
fazolová polévka s uzeným tofu,
polévka fazolová s uzeným tofu,
fazolky a tofu,
pomazanka z fazolovych lusku,
tofu,fazolové lusky recept,
pohanka s fazolovými lusky,
fazolky s uzeným tofu,
recepty z uzeného tofu
Suroviny:
tofu uzené,
lusky fazolové,
rajče,
cibule,
omáčka sojová,
olej,
pepř,
sůl,
koření na grilovanou zeleninu
Komentáře (3)