Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,17 g |
| Tuky | 19,09 g |
| Vláknina | 35,25 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 77,80 g |
Postup přípravy
Do mikrotenového sáčku kápneme olej, sáček mezi dlaněmi promneme a poté ho rozevřený vložíme do misky. Lehce osolíme, opatrně vyklepneme 1–2 vejce (podle velikosti) a nad vejci uděláme na sáčku pevný uzel. Naplněný sáček vložíme na 3 až 4 minuty do vařící vody, po uvaření sáček rozstřihneme a hotová vejce opatrně přemístíme do talíře.
Zveřejněno 11. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNAg
Moje poznámka
Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNAg
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
hribova omáčka s těstovinami,
hřibová omáčka ze sušených hřibů,
jak uvařit hribovou omacku,
hřibová omáčka jemná,
hribova omacka sk,
hřibová omáčka na těstoviny s houbami,
jak pripravit hribovou omacku,
zeleninová omacka
Suroviny:
hříbky sušené,
brambory,
mrkev,
cibule,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
mouka hladká,
pepř mletý,
sůl,
smetana sladká,
petržel,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (4)