Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 421 kJ / 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,08 g |
Tuky | 27,84 g |
Vláknina | 1,93 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,36 g |
Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4pw
Moje poznámka
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4pw
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstíčko na křidélka,
recepty s nivou,
kuřecí křidélka v pivním těstíčku,
testicko s nivou,
kuřecí křidélka v těstíčku,
nivovopivni těstíčko,
pivní těstíčko,
recepty na kureci křidélka v pivnim testicku,
top recepty.cz,
kridylka v těstíčku,
kridelka recepty,
smažená kridylka v těstíčku pivni,
křidélka v těstíčku top recept,
křidylka v pivnim testičku,
smažení křidélek,
co znamená těstíčko,
smažený květák,
plněný květák,
pivní testicko recept,
recept na těstíčko s nivou
Suroviny:
křídla kuřecí,
pivo světlé,
strouhaná niva,
vejce,
mouka hladká,
solamyl,
hořčice,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (11)
Děkuji za tento recept????.
Právě že se vůbec nemusí dlouho smažit. Jen co těstičko má správnou barvu, to netrvá dlouho. Křidélka se pak dopečou v té troubě. Narovnaná na plechu na pečícím papíru nebo v nádobě vhodné do trouby a přikrytá. To už nedá žádnou práci. Nebo i v remosce jsem dopékala, když jich bylo míň. Ale samozřejmě každý podle svého co mu víc vyhovuje