Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 290 kJ / 1 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,58 g |
Tuky | 103,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 197,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černobílá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0r8
Moje poznámka
Černobílá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0r8
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 14 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
roláda creme ole,
roláda z pudinku olé,
roláda z puding bez vaření,
pudinkový krém z creme ole a masla,
creme ole roláda,
rolada z pudinku creme ole,
čermobílá roláda,
olé pudink bez vaření recepty,
chutny.tv
Suroviny:
vejce,
sůl,
cukr,
cukr moučkový,
olej,
pudink čokoládový bez vaření,
smetana zakysaná,
cukr,
mléko,
pudink vanilkový bez vaření,
tyčinka milena čokoládová,
máslo,
smetana zakysaná,
Komentáře (6)
Rolády nie sú mojou doménou...preto: kedy si dala dole papier, zrolovala si pred plnením vlažnú roládu, naplnila si po úplnom vychladnutí a potom zrolovala?