Zelený chřest s parmezánovým krémem
Jistě netradiční kombinací je spojení chřestu a jahod. Avšak věřte, že se spolu skvěle doplňují, zvlášť, když je dochutíme ještě parmazánovou omáčkou ze smetany. Tento salátek tak můžete podávat třeba jako předkrm nebo pohoštění na pikniku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 346 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,80 g |
| Tuky | 109,60 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený chřest s parmezánovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZP7
Moje poznámka
Zelený chřest s parmezánovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZP7
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 30 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 4 hodinami
Tématické fráze:
zeleny chřest se na smetaně,
zelený chřest na smetaně
Suroviny:
chřest zelený,
voda,
cukr,
smetana ke šlehání,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř bílý mletý,
ocet balsamiko,
jahody
Komentáře (8)
( Jen bych možná chřest dala na pařáček místo do vody....mám vyzkoušeno obojí...)