Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 526 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,97 g |
Tuky | 78,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Moje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 24 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
slehany mlety řízek,
dietní sekany vepřový rizek,
slehane rizky,
vepřový řízek se sýrem,
syrove veprove rizky,
pečené vepřové řízky se smetanou,
řízek z mletého kuřecího se se sýrem a se smetanou,
šlehaný řízek s mletého masa,
holandsky vepřový řízek,
řízek z mletého masa se sýrem,
řízky se sýrem z mletého vepřového masa,
vepřové řízky se strouhanym se syrem,
maso obalíme ve vejci se smetenou a sýrem,
jak udělat šťavnatý mletý řízek,
veprovy rizek ze sýrem,
pečené rizky se smetanou a sýrem,
mleté řízky na smetaně,
co udělat z tvrdým řízkem,
slehany brambory,
šťavnatý mletý řízek ze se se sýrem
Suroviny:
plec vepřová,
smetana,
sýr hermelín,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
petrželka,
mouka,
vejce,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (21)
moc děkuji za odpověď a hlavně rady
Dej(te) vědět,jak to dopadlo.
Dobrou chuť
Jde to a zkusil jsem na vlastní hu..(tedy ústa).Jen jsem šišku zabalil do alobalu,dal péct v uzavřeném pekáči asi 45 min.na 180 °C,odkryl,oddělal alobal a dopékal na kůrčičku.Šťáva se udržela.Popř.potírám po odkrytí alobalu rozšlehaným vajíčkem.
Zdenek.
Dala jsem jen goudu ,muž Hermelín nejí .
Rozhodně nebyly naposled .Pro mě je mika59 jistotou, která nezklame
DÍKY
Ponorný mixer, zvaný též "tyčák" znám a mám už několikátý
Když ho ale pověřím, že aby zpracoval dohladka půl kila mletého masa a POUZE půl kelímku smetany, tak ve směsi akorát dělá otvory podle svého průměru a v podstatě pracuje pouze jako jakési kulaté šťouchadlo s motorem, v tomto případě takřka zbytečným...
No, asi máte výkonnější udělátko, že