Pekařská bída
Zapomenutý recept našich babiček. Ty dokázaly vyčarovat dobrotu ze všeho, co bylo doma po ruce. Navíc konzumace máku je též velmi zdravá. ️Obsahuje až 12x více vápníku než kravské mléko. Tak udělejte něco pro své zdraví a ochutnejte něco z doby dávno minulé.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 245 kJ / 2 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,97 g |
Tuky | 76,86 g |
Vláknina | 34,35 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,17 g |
Sacharidy | 292,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekařská bída
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZ3B
Moje poznámka
Pekařská bída
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZ3B
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
top recepty sedlácká bída,
stará bída recept,
halušky ze starých rohlíků,
recept bída,
bída recept,
bída recepty,
pokařska bida,
recept na pekarskou bídu,
pekarska kuchařka,
pecivalky recept,
obalený rohlík ve skořici,
top recepty
Suroviny:
rohlík,
máslo,
mák mletý,
mléko,
skořice
Komentáře (2)