Suroviny
Porce: cca 15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 793 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 10,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vhodné sklenice (já používám sklenici od majonézy, ve které to potom rovnou nechám v lednici), dáme všechny ingredience, uzavřeme a řádně roztřepeme.
Zveřejněno 11. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nízkokalorická zálivka na salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z6y
Moje poznámka
Nízkokalorická zálivka na salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z6y
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 16 minutami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 36 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
zálivka na salát,
zálivka na salát recept,
salátová zálivka,
recepty zálivka,
salát zálivka,
hkavkovy salat s acidofilnim,
zalivka na salat ze salatu,
zálivka salát,
nízkokalorická majonéza
Suroviny:
mléko acidofilní,
hořčice,
majonéza,
ocet jablečný,
med
Komentáře (5)
A jak si prohlížím přidané fotky, tak si to ještě vylepšila bylinkami.
Děkuji za pochvalu, je to namícháno tak, aby to bylo lehké ale pořád ještě chutné.