Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 698 kJ / 1 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,01 g |
Tuky | 104,80 g |
Vláknina | 3,65 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka srbská čorba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Pjx
Moje poznámka
Polévka srbská čorba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Pjx
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 9 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 54 minutami
Dršťková polévka I
Darwin před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 2 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 3 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 3 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 4 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 5 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
srbská polévka,
čorba recept,
houbova srbska polevka,
recept na polevku corbu?,
šorba polévka tunis,
srbská sčorba,
houbová polévka srbsku,
tuniská čorba,
recept srbská fazolová polévka se se zakysanou smetanou,
polevka sorba,
čorba se zelím,
mlekova polevka se kysaným zelím,
recepty čorba,
ščorba polévka,
sčorbe,
turecká čorba,
polevka srbská šorba,
čorba s uzeným masem,
špenátová čorba,
srbská fazolová čorba
Suroviny:
tuk,
cibule,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
voda,
petržel,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
rajče,
paprika,
feferonka,
ocet,
petrželka,
vejce,
mouka hrubá,
strouhanka,
sůl
Komentáře (10)
Takze nazev "polevka srbska corba" je neco jako kdybys napsala "srbska kyselkava polevka". Ale tech maji v Srbsku silene moc. Proste neni to pojmenovani specificke polevky, ale obecny nazev druhu polevky.
Jsem našla čorbu s:
- fazolemi - hlavně Bulharsko
- kysaným zelím
- masovými knedlíčky
- uzeným masem
Máme tu myslím nějaké expertky přes balkánskou a přilehlou kuchyni....holky tak existuje nějaká "pravá"