Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 521 kJ / 8 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,50 g |
Tuky | 167,19 g |
Vláknina | 25,47 g |
Cholesterol | 5,21 g |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 1 517,87 g |
Postup přípravy
Na piškotová patra vyšlehat bílky se solí. Poté zašlehat cukr, žloutky a ručně vmíchat mouku a aroma. Opět možno obarvit.
Na krém jednoduše vymíchat šlehačku a vedle zbytek ingrediencí s cukrem. Poté smíchat ručně spolu.
Každé patro rozříznout dvakrát. První naplnit rybízovou marmeládou a ganache čokoládovou (smetana 30% zahřát a přidat čokoládu - já měla půlku smetany a 2 čokolády). Druhou krémem. Všechna těsta je nutné okrájet, pokud chcete, aby vynikla barva.
Zveřejněno 17. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatebni naked cake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApyB
Moje poznámka
Svatebni naked cake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApyB
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
naked cake recept,
dvoupatrový naked dort recept,
jak upéct nahatý dort,
svatební dort naked cake recept,
naked svatební dort,
naked cake recept s mascarpone,
carrot cake dvoupatrový recept
Suroviny:
vejce,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
citronové aroma,
sůl,
voda,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
mandlové aroma,
sůl,
voda,
mascarpone,
sýr ricotta,
tvaroh plnotučný,
šlehačka v prášku,
mléko,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
ovoce,
čokoláda,
smetana,
marmeláda,
potravinářské barvivo
Komentáře (6)
K mé kritice postupu - jak jsem se tak dívala, je to častý problém...ale speciálně u cukrařiny je přesný popis postupu docela zásadní věc...2 hrnky cukru - jakého? někdo tam dá moučkový a bude to špatně.....velikost - já bych tipla horní patro dortová forma 16 cm, prostřední 24 cm průměr? .... taková univerzální teplota cca 180 st, ten spodní bych možná v polovině pečení teplotu stáhla na 160 ...upéct, za pár minut přendat k vychladnutí na mřížku....bez těchto údajů je recept k ničemu, protože se nedá realizovat...
I bych možná vysvětlila v poznámce, proč je spodní patro z jiného těsta - aby někoho nenapadlo si to zjednodušit a upéct korpusy stejné....
" Nahaté dorty" mám ráda