Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 521 kJ / 8 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,50 g |
Tuky | 167,19 g |
Vláknina | 25,47 g |
Cholesterol | 5,21 g |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 1 517,87 g |
Postup přípravy
Na piškotová patra vyšlehat bílky se solí. Poté zašlehat cukr, žloutky a ručně vmíchat mouku a aroma. Opět možno obarvit.
Na krém jednoduše vymíchat šlehačku a vedle zbytek ingrediencí s cukrem. Poté smíchat ručně spolu.
Každé patro rozříznout dvakrát. První naplnit rybízovou marmeládou a ganache čokoládovou (smetana 30% zahřát a přidat čokoládu - já měla půlku smetany a 2 čokolády). Druhou krémem. Všechna těsta je nutné okrájet, pokud chcete, aby vynikla barva.
Zveřejněno 17. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatebni naked cake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApyB
Moje poznámka
Svatebni naked cake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApyB
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 1 hodinou
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 3 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 5 hodinami
Tématické fráze:
naked cake recept,
dvoupatrový naked dort recept,
jak upéct nahatý dort,
svatební dort naked cake recept,
naked svatební dort,
naked cake recept s mascarpone,
carrot cake dvoupatrový recept
Suroviny:
vejce,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
citronové aroma,
sůl,
voda,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
mandlové aroma,
sůl,
voda,
mascarpone,
sýr ricotta,
tvaroh plnotučný,
šlehačka v prášku,
mléko,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
ovoce,
čokoláda,
smetana,
marmeláda,
potravinářské barvivo
Komentáře (6)
K mé kritice postupu - jak jsem se tak dívala, je to častý problém...ale speciálně u cukrařiny je přesný popis postupu docela zásadní věc...2 hrnky cukru - jakého? někdo tam dá moučkový a bude to špatně.....velikost - já bych tipla horní patro dortová forma 16 cm, prostřední 24 cm průměr? .... taková univerzální teplota cca 180 st, ten spodní bych možná v polovině pečení teplotu stáhla na 160 ...upéct, za pár minut přendat k vychladnutí na mřížku....bez těchto údajů je recept k ničemu, protože se nedá realizovat...
I bych možná vysvětlila v poznámce, proč je spodní patro z jiného těsta - aby někoho nenapadlo si to zjednodušit a upéct korpusy stejné....
" Nahaté dorty" mám ráda