Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 882 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,81 g |
Tuky | 15,03 g |
Vláknina | 23,92 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 110,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka bramborový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMPl
Moje poznámka
Polévka bramborový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMPl
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 2 minutami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 46 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 1 hodinou
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 1 hodinou
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 14 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka bramborový krém,
bramborový krém,
polévka bramborový kremová,
bramborový krém recept,
bramborovy krem polevka,
recept bramborový krém,
bramborový krem s hříbky,
bramborovo mrkvový krém,
bramborový krém s parmazánem,
braborový krém,
mrkvovo bramborový krém,
recept na bramborový krém,
bramborových krem,
recepty bramborovy krem,
bramborovy polévka,
bramborový krém recepty,
bramboroví krem,
bramborovy krem se zampiony,
branborový krém,
polévka bramborový krém recept
Suroviny:
brambory,
česnek,
celer,
cibule,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř bílý mletý,
nať petrželová,
houba hřib,
mrkev,
smetana,
máslo
Komentáře (14)