Sulcotlačenka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 905 kJ / 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,23 g |
| Tuky | 16,28 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Během stydnutí sulcotlačenky směs občas promícháme, aby se maso neusadilo dole a sulc nad ním. Krok 7: Po vychladnutí je možné lžící seškrábnout vystydlé sádlo, to vyhodit nebo použít do vaření.
Zveřejněno 18. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Moje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Nejnovější recepty
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 34 minutami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 17 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 13. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 16 minutami
Vosí hnízda
Luentynka před 54 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 56 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 11 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 11 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 11 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak zredukovat vepřový vývar,
řídký vývar na sulc,
utopenci bez uložení
Suroviny:
maso vepřové,
koleno vepřové,
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
česnek,
sůl,
želatina na vaječnou tlačenku
Komentáře (3)