Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 61,87 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 20,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOv2
Moje poznámka
Vepřové srdce po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOv2
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 39 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 1 hodinou
Celerová pomazánka
Majkaa před 2 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 3 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 4 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 6 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po znojemsku,
vepřové maso po znojemsku,
vepřové srdce recepty,
top recepty srdce vepřové,
vepřové kostky po na znojemsku,
vepřový guláš po znojemsko,
vepřové po znojemsku video
Suroviny:
srdce vepřové,
špek uzený,
cibule,
máslo,
olej,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
kmín drcený,
okurky sterilované,
šťáva citronová
Komentáře (8)
Vařila jsem několik hodin, pak ještě dusila na omáčkovém základu, ale nějak to nebylo ono. Nevadila mi jiná struktura masa, ale jakási podchuť. Asi tak, jako někomu vadí třeba skopové. Omáčka jinak moc dobrá, špíčkem jsem nešetřila. Ale budu se raději držet běžných surovin. No, za pokus to stálo.
Jelikož nemám papiňák, zkusila bych to dělat podle popisu v troubě. Jen mám dotaz: nešlo by to srdíčko dát do trouby už pokrájené na plátky? Aspoň by to tak dlouho netrvalo.