Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 824 kJ / 1 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 12,09 g |
| Vláknina | 25,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 273,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Moje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 51 minutami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty výborné,
jahly s makem,
jahli s makem,
jáhly recepty,
jáhly recepty výborné nakyp,
jáhlový nákyp s makem,
sladké recepty z jáhel,
jáhlový nákyp s povidly,
špecle s mákem a povidly,
jídla s povidly,
jáhly recepty výborné sladké,
jáhly sladké recepty výborné,
jahly,
recepty s mákem,
recepty jahly s povvidly,
jáhly - top recepty,
rychlá spovidly a mákem,
šišky,knedlíky z jáhel,
zapečené jáhly s mákem,
recept jahly
Suroviny:
jáhly,
voda,
mléko rostlinné,
sůl,
cukr,
povidla švestková,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Pripravované 25/4/2020
Pridávam bod!