Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 640 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 0,43 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na hrubo, přidáme zeleninu a pórek nakrájený na kolečka, zelí, mírně podlijeme a dusíme asi 10 minut.
Krok 2: Směs vlijeme do vývaru, přidáme rozmačkaný česnek, obsah plechovky s rajčaty, která pokrájíme na menší kousky a přidáme protlak.
Krok 3: Osolíme, opepříme a mírně dosladíme. Kdo chce, může dát oregano.
Zveřejněno 18. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová, trochu minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3Y0
Moje poznámka
Rajčatová, trochu minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3Y0
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 8 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 17 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 17 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 42 minutami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 54 minutami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 1 hodinou
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 5 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 7 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
pórek,
zelí bílé,
vývar zeleninový,
protlak rajčatový,
rajče loupané,
hrášek,
olej,
cukr,
koření oregáno,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
( Odlišovala bych, že někdo přispívá na dva weby o jídle, to je něco jiného....)