Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 640 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,52 g |
| Tuky | 0,43 g |
| Vláknina | 9,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na hrubo, přidáme zeleninu a pórek nakrájený na kolečka, zelí, mírně podlijeme a dusíme asi 10 minut.
Krok 2: Směs vlijeme do vývaru, přidáme rozmačkaný česnek, obsah plechovky s rajčaty, která pokrájíme na menší kousky a přidáme protlak.
Krok 3: Osolíme, opepříme a mírně dosladíme. Kdo chce, může dát oregano.
Zveřejněno 18. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová, trochu minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3Y0
Moje poznámka
Rajčatová, trochu minestrone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3Y0
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
pórek,
zelí bílé,
vývar zeleninový,
protlak rajčatový,
rajče loupané,
hrášek,
olej,
cukr,
koření oregáno,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
( Odlišovala bych, že někdo přispívá na dva weby o jídle, to je něco jiného....)