Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 8,15 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 27,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošská cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koQX
Moje poznámka
Krkonošská cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koQX
Nejnovější recepty
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 52 minutami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Masová klubíčka
Přidáno 5. 6. 2025 13:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Witoraz před 22 minutami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 26 minutami
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
radekfiala před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Gabca_12 před 3 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
TAkova před 4 hodinami
Kynuté knedlíky
Iwana666 před 4 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
matodato před 5 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Marcela1099 před 6 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 11 hodinami
Houby na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
cibulačka,
cibulačka s bramborem,
cibulačka recept,
krkonošká cibulačka,
recept cibulačka,
krkonozska cibulacka,
krkonošské recepty,
cibulačka s brambory,
recepty cibulačka,
krkonošská polévka,
polévka krkonošská cibulačka,
cibulacka s uzenym masem,
polévka cibulačka,
polévky recepty,
krakonosska cibulacka,
cibulacka s uzenym,
top recepty cibulačka,
polévka cibulačka recept,
krkonšská cibulačka,
cibulačka s bramborama
Suroviny:
bujón houbový,
cibule,
vejce,
brambory,
zelenina kořenová,
houby,
chléb,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (5)