Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 500 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,81 g |
Tuky | 61,15 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 55,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda s houbami a ztraceným vejcem (trošku jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoAr
Moje poznámka
Kulajda s houbami a ztraceným vejcem (trošku jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoAr
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 6 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 9 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 58 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
kulajda od babičky,
kulajda s houbami od babičky,
bílá polévka s liškami,
kulajda bez mouky,
kulajda od babičky s houbami,
co s houbami,
jak spařit houby,
liška nálevkovitá recept,
co z houbami,
spařit houby?,
kulajda podle trošky,
trošku,
kulajda trochu jinak,
kolajda,
kulajda s houbami a koprem,
kulakda,
kulajdabez mouky,
nejsnažší recept na těstoviny,
houby spařit či ne,
kulajda od babičky recept
Suroviny:
houby sušené,
máslo,
mouka hladká,
brambory,
vývar zeleninový,
bobkový list,
smetana,
kopr,
ocet,
pepř,
sůl,
vejce
Komentáře (9)
Ale hlavně jsem projela recepty autorky a