Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 373 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 10,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra očistíme, stáhneme kůži, omyjeme, osušíme a nakrájíme hranolky. Hranolky dáme do mísy, přidáme Solamyl, bílky, sůl, rozemletý pepř, mletý kmín, tymián a promneme.
Krok 2: Dáme do lednice nejméně na 2 hodiny odpočinout. Hranolky pak obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji opečeme dozlatova. Podáváme s hranolky, nebo brambory.
Zveřejněno 17. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tymiánové kapří hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3Pm
Moje poznámka
Tymiánové kapří hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3Pm
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 10 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 8 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 9 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 9 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 9 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 11 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 11 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 11 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 12 hodinami
Suroviny:
kapr,
solamyl,
bílek,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
tymián,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)