Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 373 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 10,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra očistíme, stáhneme kůži, omyjeme, osušíme a nakrájíme hranolky. Hranolky dáme do mísy, přidáme Solamyl, bílky, sůl, rozemletý pepř, mletý kmín, tymián a promneme.
Krok 2: Dáme do lednice nejméně na 2 hodiny odpočinout. Hranolky pak obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji opečeme dozlatova. Podáváme s hranolky, nebo brambory.
Zveřejněno 17. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tymiánové kapří hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3Pm
Moje poznámka
Tymiánové kapří hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3Pm
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 14 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 16 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 6 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 11 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 12 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 12 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 14 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 14 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 15 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 15 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 15 hodinami
Suroviny:
kapr,
solamyl,
bílek,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
tymián,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)