Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 793 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,28 g |
| Tuky | 44,68 g |
| Vláknina | 15,83 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 629 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 23,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a hlívu nakrájíme na proužky. Na másle zpěníme cibuli s kmínem a přidáme hlívu. Po chvíli ji malinko osolíme (sýr je taky slaný) a podlijeme vodou tak, aby voda byla do 3/4 hlívy. Dusíme do měkka a do odpaření vody.
Krok 2: Hlívu zalijeme smetanou (dáme méně, zředit se dá vždy) a přidáme nastrouhaný sýr. Přivedeme k varu, až do rozpuštění sýru. Hustotu upravíme zbytkem smetany. Dochutíme a podáváme s topinkami.
Zveřejněno 28. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinky s čedarovou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG45
Moje poznámka
Topinky s čedarovou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG45
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 5 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 1 hodinou
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 2 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 2 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 3 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sýr chedar,
cibule červená,
smetana,
máslo,
česnek sušený,
kmín mletý,
sůl,
topinka
Komentáře (3)