Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 942 kJ / 1 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,41 g |
| Tuky | 54,22 g |
| Vláknina | 11,32 g |
| Cholesterol | 373 mg |
| Sodík | 3,52 g |
| Sůl | 8,23 g |
| Sacharidy | 58,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do dvou misek připravíme dva druhy marinády. Maso očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na úzké plátky. Polovinu dáme do tmavé a polovinu do světlé marinády, na 5-6 hodin uložíme v chladu nebo ještě lépe přes noc.
Krok 2: Všechnu zeleninu i čerstvé houby očistíme a nakrájíme na menší kousky, česnek a cibuli nasekáme nadrobno. Ve wok nebo hluboké rozpálené pánvi zpěníme na části oleje cibuli a česnek. Přidáme ostatní zeleninu a houby, vše krátce orestujeme a dáme stranou.
Krok 3: Do pánve dáme zbylý olej a osmahneme červené maso, zakápneme sójovou omáčkou. Přidáme světlé maso a za stálého míchání rychle orestujeme. Vrátíme maso a houby, podle potřeby podlijeme vývarem a krátce necháme přejít varem. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Zveřejněno 6. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpoR
Moje poznámka
Vepřové maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpoR
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 25 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 41 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
okurka salátová,
bambusové výhonky,
omáčka sojová,
vývar hovězí,
olej,
víno červené,
omáčka sojová tmavá,
koření pěti vůní,
žloutek,
solamyl,
víno bílé,
pepř mletý,
česnek granulovaný,
solamyl
Komentáře (3)