Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 700 kJ / 1 123 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 70,52 g | 
| Tuky | 54,60 g | 
| Vláknina | 23,00 g | 
| Cholesterol | 1,30 g | 
| Sodík | 585 mg | 
| Sůl | 1,05 g | 
| Sacharidy | 77,15 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Polévka z fazolových lusků a nakládaných hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxwj
Moje poznámka
					
				
Polévka z fazolových lusků a nakládaných hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxwj
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 14 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 15 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 19 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 49 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Suroviny:
						
							lusky fazolové, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							houby, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							smetana, 
						
						
							kopr, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							cukr, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (11)