Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 957 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,06 g |
Tuky | 12,83 g |
Vláknina | 53,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 110,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3Bw
Moje poznámka
Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3Bw
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 11 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 4 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 4 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 6 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 7 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 7 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 7 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 8 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 8 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
hlíva ústřičná,
česnek,
brambory,
mouka,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý
Komentáře (5)
Hnidopich je člověk, který poukazuje na věci, které za tuto pozornost nestojí, zbytečně se tedy v něčem rýpe. Slovo vzniklo spojením slova píchat a hnida. Hnidopich se soustředí především na nepodstatné detaily a odvádí tak pozornost od jádra věci.
Pro svou malichernost a rýpavost bývá ve společnosti neoblíbený, pokud se typicky projeví, bývá jeho okolí značně znechucené a otrávené.