Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 129 kJ / 3 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 156,00 g |
| Vláknina | 51,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13,35 g |
| Sůl | 33,00 g |
| Sacharidy | 369,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu umyjeme a každou zabalíme do alobalu. Takto připravenou řepu dáme do vyhřáté trouby na 200°C péct 1,5 hod. Po této době upečenou řepu z trouby vyndáme, chvíli ji necháme vychladnout a pak oloupeme.
Krok 2: Oloupanou řepu nastrouháme na struhadle s velkými oky. Do nastrouhané řepy přidáme sůl, cukr, ocet a olej. Vše důkladně zamícháme.
Krok 3: Takto připravenou řepu natlačíme do čistých sklenic a zavíčkujeme. Sterilujeme při 90°C cca 20 min.
Zveřejněno 30. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z pečené červené řepy do skleniček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwD4
Moje poznámka
Salát z pečené červené řepy do skleniček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwD4
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 54 minutami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 2 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
sůl,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (5)