Dobrý guláš bez míchání
Dlouhé pečení guláše v troubě nám zajistí, že se maso dokonale provaří a změkne. Přísady a příchutě, které máme v guláši rádi si tam samozřejmě můžeme rovněž přidat. A nejlépe chutná s chlebem.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,84 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Moje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 12 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 38 minutami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 1 hodinou
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 2 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 2 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
dobry recept na gulás,
kolik je jedna polévková lžíce mlete papriky,
pečeme guláš,
pečený guláš bez michani
Suroviny:
cibule,
paprika sušená sladká,
masox hovězí,
solamyl,
kližka hovězí,
paprika sušená sladká,
voda,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
česnek
Komentáře (8)