Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 311 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,34 g |
Tuky | 21,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany pomažeme jemnou vrstvou hořčice. Na teflonové pánvi rozpálíme máslo, maso na něj položíme nejprve namazanou stranou dolů.
Krok 2: Z obou stran (podle tloušťky plátků, cca 1,5 cm) opečeme cca 35-40 vteřin a odložíme na talíř, přikryjeme a necháme maso "dojít" k žádoucí barvě - chceme-li maso spíše krvavé, podáváme okamžitě, pro střední propečení vyčkáme pár minut.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irish Rump Steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKoR
Moje poznámka
Irish Rump Steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKoR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 31 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 33 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
steak rump,
pepř čtyř barev,
sůl,
hořčice,
máslo,
sýr mozzarella,
salát listový
Komentáře (2)