Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 311 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,34 g |
| Tuky | 21,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 239 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany pomažeme jemnou vrstvou hořčice. Na teflonové pánvi rozpálíme máslo, maso na něj položíme nejprve namazanou stranou dolů.
Krok 2: Z obou stran (podle tloušťky plátků, cca 1,5 cm) opečeme cca 35-40 vteřin a odložíme na talíř, přikryjeme a necháme maso "dojít" k žádoucí barvě - chceme-li maso spíše krvavé, podáváme okamžitě, pro střední propečení vyčkáme pár minut.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irish Rump Steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKoR
Moje poznámka
Irish Rump Steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKoR
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Suroviny:
steak rump,
pepř čtyř barev,
sůl,
hořčice,
máslo,
sýr mozzarella,
salát listový
Komentáře (3)