Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 311 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,34 g |
| Tuky | 21,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 239 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany pomažeme jemnou vrstvou hořčice. Na teflonové pánvi rozpálíme máslo, maso na něj položíme nejprve namazanou stranou dolů.
Krok 2: Z obou stran (podle tloušťky plátků, cca 1,5 cm) opečeme cca 35-40 vteřin a odložíme na talíř, přikryjeme a necháme maso "dojít" k žádoucí barvě - chceme-li maso spíše krvavé, podáváme okamžitě, pro střední propečení vyčkáme pár minut.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irish Rump Steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKoR
Moje poznámka
Irish Rump Steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKoR
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Suroviny:
steak rump,
pepř čtyř barev,
sůl,
hořčice,
máslo,
sýr mozzarella,
salát listový
Komentáře (3)