Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 546 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,22 g |
Tuky | 78,28 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 31,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Moje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 1 hodinou
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 12 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 9 minutami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 38 minutami
Domácí langoše
Mummy46 před 43 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 44 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 46 minutami
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 3 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Ryskova7 před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 13 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 13 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 14 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
vývar hovězí,
cibule,
špek,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
mouka,
sádlo,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
pepř
Komentáře (45)
Tvůj recept není o nic lepší ani horší než ostatní - dle mne zlatý střed.
O tom, jestli do "segedínu" patří či nepatří smetana, jestli zahušťovat a jak, o tom lze diskutovat donekonečna....Najdou se i recepty s přidáním česneku, bobku, nového koření, oregana, aj Masox jsem našla, atd.,jo...Prostě "segoš" je maso, paprika, zelí....a pak dle autora:omg: Maďar asi kouká...:omg:
Je to prostě SEGEDÍN....Szekely gulyas ze kterého segedín nějakou přesmyčkou vznikl, je - jak píše Dajda - perkelt + zelí. Mmch doporučuji vyzkoušet
A k dalším připomínkám - filozofie webu je jasná, segedín po stopadesátédeváté ano...