Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 398 kJ / 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 15,24 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 104,38 g |
Postup přípravy
Na omáčku – Nuóc Chám v misce smícháme ocet, cukr, horkou vodu a postupně přidáváme rybí omáčku. Mícháme a ochutnáváme, až do chuti kterou chceme mít. Přidáme česnek, mrkev a kdo má rád, i chilli papričku. Krok 4: Do misky vložíme nudle, poklademe plátky bůčku a buď podáváme omáčku zvlášť k namáčení soust nebo nalijeme přímo na porce. Můžeme ozdobit lístky koriandru.
Zveřejněno 12. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vietnamský bůček Bún Chá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KzP
Moje poznámka
Vietnamský bůček Bún Chá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KzP
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 18 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 21 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 2 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 10 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 11 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 13 hodinami
Suroviny:
bůček,
omáčka rybí,
omáčka sojová,
ocet rýžový,
olej arašídový,
česnek,
cukr hnědý,
pepř mletý,
cibule,
ocet rýžový,
cukr,
voda,
omáčka rybí,
česnek,
mrkev,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (3)