Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 625 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 30,58 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 20,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkve nastrouháme najemno. Přidáme cibuli nakrájenou na drobno, sůl, pepř, citronovou šťávu a majolku.
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkváče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6Lv
Moje poznámka
Mrkváče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6Lv
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 9 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
mrkváče s povidly,
recept nejlepší mrkváče,
mrkváče cukroví,
mrkváče s tvarohem,
cukrovi mrkvace,
povidlové mrkváče,
nejlepší mrkvače,
tvarohové mrkvace,
velikonoční mrkváče,
slané mrkváče,
mrvace,
bramborové mrkváče,
mrkváče slané,
celozrnné mrkváče,
peceni mrkváču,
slané mrkváče recepty,
mrkváče z másla,
pecene mrkvace,
mrkváče-recepty,
povidlovy mrkvac
Suroviny:
mrkev,
cibule,
šťáva citronová,
majolka,
sůl,
pepř
Komentáře (4)