Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Šťavnatým kachním prsům nejvíce sluší snadná minutková úprava. S kořením to nijak nepřeháníme, stačí pouze osolit a opepřit, jejich chuť tak krásně vynikne. Vše perfektně doplní smetanová omáčka s medvědím česnekem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,15 g |
Tuky | 68,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 8,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZVA
Moje poznámka
Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZVA
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 5 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 12 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 2 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 2 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 3 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 3 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 4 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 4 hodinami
Suroviny:
prsa kachní,
česnek mědvědí,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
...jj, záleží na hmotnosti
Aaale preci jen bych do postupu doplnila aspon orientacni dobu přípravy prsa. Podle foto bych tipla 6 minut kuzickou dolů a podle barvy a hmatu 5 minut po otočení. A šup do peřiny z alobalu.
Aale každé ňadro je jnak objemne